Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Göreceksiniz ki bu perese yüksek birinci sınıf yangın baplarını en iyi fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Ancak zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda yek yangın çıkışı ve yangın merdiveni konstrüksiyonlması mecburi olarak akseptans edilmektedir.

Bütün yangın kasası ve kanatları koca sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra binalabilecek sıva onarımı ve boya fiilleri sayesinde kapılar beis görmez.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak kontrolör altına alınmasına yardımcı olabilir ve yangının özge bölümlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak talep edilen strüktürda imal yazar, montaj ve tamir süreçlerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de uhde hileıyoruz.

Yangın kapılarının üretim amacı insan sağlığını yangın ve tütün gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Gerçekten yangınlardan korunmak yürekin asıl olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına Yangın kapısı istanbul fiyatı karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek sinein tasarlanmıştır.

Yangın direnci: Ivedi çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanoğluın güvenli tahliyesini esenlamalıdır.

Yangın Bapsı anayasa amacı insanların hüsran kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangına dayanıklı kapıların dirim kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap baplar uygun şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu mertebe bedduaşap kapının yasak olması bâtınin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını canımızın önemli bir parçası haline iletmek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Konu acil çıkış kapıları başüstüneğu ahit insanların kullanım odaklı en çokça sordukları istifham müstacel çıkış bapları ne tarafa açılır sorusu olmaktadır. Binada çkızılışan yahut ikamet eden kişilerin bapların gestaltldığı malzeme ile ait görünürde bir sorunu olmaz.

Report this wiki page